Romvex - Calea ta spre comunicare

Partener 3CX

Sistemul de telefonie 3CX

Începând din 2008, Romvex a devenit distribuitor oficial în România al 3CX, dezvoltator al unui sistem de telefonie pentru Windows. Sistemul de Telefonie 3CX pentru Windows este un IP PBX bazat pe software care înlocuieşte un hardware personalizat tradiţional, a fost dezvoltat specific pentru Microsoft Windows şi este bazat pe standardul SIP – făcându-l uşor de administrat şi permiţând utilizarea telefoanelor SIP (software sau hardware).

Caracteristici cheie ale sistemului de telefonie 3CX:
• Sistemul este perfect compatibil cu telefoanele IP Grandstream BT100 şi adaptoarele ATA Grandstream HT-488 din oferta noastră precum şi cu serviciile VOIP pentru care suntem reselleri.
Extensii şi linii telefonice nelimitate, configurabile oriunde există conexiune la Internet. Nu este nevoie de module de expansiune fizice. Necesită un singur calculator cu Windows, pe care să fie instalat serverul (dacă se doreşte şi configurarea unor extensii externe, prin Internet, atunci acest calculator ar trebui să aibă adresă publică de Internet).
• Orice extensie poate efectua apeluri PSTN standard (Romtelecom, RDS, etc) folosind Portalurile VOIP, prin adaptoarele HT-488. Orice apel venit prin PSTN poate fi redirecţionat automat către oricare din extensii: un apel primit prin linia clasică la Bacău poate fi foarte uşor redirecţionat la o extensie din Bucureşti.
Sistem complet de telefonie: Furnizează comutarea apelurilor, direcţionarea şi aşteptarea. Direcţionare automată a apelurilor recepţionate (ex., 1 pentru vânzări, 2 pentru suport tehnic etc.)
Reduce cu 100% costurile apelurilor în interiorul companiei (între sediu şi sucursale) şi cu până la 80% costurile apelurilor internaţionale, cele din urmă putând fi efectuate prin VOIP.
• Costurile de achiziţie sunt dramatic mai mici decât la un PBX hardware tradiţional. Există şi o versiune GRATUITĂ ce poate fi descărcată de pe Internet (www.3cx.ro).
• Instalare şi administrare uşoară prin interfaţă Web!
Mesagerie unificată: Primiţi voice mail prin email
Elimină cablurile de telefonie şi face ca mutarea birourilor să fie mai uşoară - telefoanele utilizează reţeaua de calculatoare. O extensie poate fi mutată de la Bucureşti la Chişinău prin simpla mutare a telefonului IP.
• Până la 128 apeluri simultane (în versiunile plătite)
• Permite utilizarea unor anumite linii RDS/ Romtelecom pentru apelurile naţionale, pentru sucursalele din toată ţara sau străinătate.
• Permite utilizarea unui număr mic de conturi VOIP pentru apelurile internaţionale efectuate de la toate sucursalele din ţară sau străinătate

 

Faceţi un tur al produsului sau descărcaţi versiunea gratuită azi şi scăpaţi de PBX-ul dumneavoastră personalizat