Romvex - Calea ta spre comunicare

Official VOIP Reseller

Avantajele apelurilor VOIP sunt date atât de calitatea foarte bună a convorbirilor cât şi de costul extrem de scăzut al apelurilor.

În secţiunea Tarife puteţi regăsi tarifele orientative aferente fiecărei aplicaţii pentru destinaţiile fixe şi mobile din toată lumea. Costul unui credit de 10 Euro este de 51 RON (TVA inclus) pentru care se emite factură sau bon fiscal. Puteţi încărca orice sumă multiplu de 10 Euro.

Secţiunea Apelare SIP conţine informaţii despre cum puteţi utiliza un dispozitiv VOIP pentru a efectua apeluri, fără a mai fi nevoie de calculator. De asemenea, sunt prezentate şi aplicaţiile VOIP care pot fi înlocuite de dispozitive VOIP.

Secţiunea Apelare de pe Web descrie modalitatea de iniţiere a apelurilor de pe web prin apelarea de pe pagina de internet a două numere de telefon şi realizarea conexiunii între cele două apeluri. De asemenea, sunt prezentate şi aplicaţiile care oferă această facilitate.

Secţiunea Apelare Software prezintă modalitatea de iniţiere a apelurilor cu ajutorul programului instalat pe calculator, precum şi aplicaţiile care pot fi descărcate de pe internet şi utilizate.

Secţiunea Trimitere mesaje SMS prezintă o ofertă specială pentru expedierea de sms-uri la preţuri foarte mici.

Mai jos se găsesc legături către site-urile tuturor aplicaţiilor VOIP pentru care putem încărca conturi sau genera vouchere:

12voipFreeCallInternetCallsJustVoipLowRateVoipNonohNetAppelPoivySipDiscountSMSDiscountSparVoipVoipBusterVoipBusterProVoipCheapVoipDiscountVoipStuntVoipWiseWebCallDirect

* - în funcţie de aplicaţia utilizată