Romvex - Calea ta spre comunicare

Official VOIP Reseller

Dacă aveţi deja un cont de utilizator, cu numele şi parola puteţi să vă logaţi pe site-ul aplicaţiei. Odată autentificat, aici puteţi regăsi detalii despre achiziţiile pe care le-aţi efectuat şi despre convorbirile pe care le-aţi făcut şi ce durată şi cost au avut, puteţi trimite mesaj sau, prin opţiunea phone-to-phone puteţi efectua apeluri.

Procedeul este simplu: trebuie să introduceţi două numere de telefon - telefonul dumneavoastră şi numărul de telefon pe care doriţi să-l apelaţi. În momentul în care apăsaţi pe Call, telefonul dumneavoastră va începe să sune. Când răspundeţi, se va realiza conexiunea între cele două apeluri şi veţi auzi cum sună celălalt telefon (ca şi cum aţi fi făcut apelul de la telefonul dumneavoastră).

Scenariu: Sunteţi la un hotel în Austria, aveţi cont pe lowratevoip şi doriţi să sunaţi pe fix în România. Mergeţi la calculatorul conectat la internet de la recepţia hotelului.Intraţi pe www.lowratevoip.com, mergeţi la sign in şi introduceţi user-ul şi parola. După ce v-aţi autentificat, mergeţi la secţiunea phone-to-phone. Cereţi recepţionistei numărul de telefon al hotelului şi introduceţi-l în primul câmp (your phone number). În al doilea câmp, introduceţi numărul de telefon din România pe care doriţi să-l apelaţi şi apăsaţi Call. Telefonul de la hotel va începe să sune. În momentul în care răspundeţi, va începe să sune şi telefonul din România şi veţi auzi acest lucru în receptor. Presupunând că aţi efectuat o convorbire de 20 de minute, costul acestei convorbiri poate varia între

0x20 (Austria) + 0x20 (România) + 5 (taxa de interconectare) = 5 cenţi din creditul pe care îl aveţi, în cazul în care mai dispuneţi de minute şi zile libere şi

1x20 (Austria) + 1x20 (România) +5 (taxa de interconectare) = 45 cenţi din creditul pe care îl aveţi, în cazul în care nu mai dispuneţi de minute şi zile libere.

Astfel tariful pe care îl plătiţi este dat de suma tarifelor celor două convorbiri plus o taxă de interconectare ce poate varia între 0 şi 5 cenţi.

În secţiunea tarife se regăsesc tarifele aferente aplicaţiilor care oferă suport pentru apelare de pe Web. Mai jos se regăsesc linkuri către site-urile acestor aplicaţii.

FreeCallInternetCallsJustVoipLowRateVoipNetAppelNonohPoivySipDiscountSMSDiscountSparVoipVoipBusterVoipBusterProVoipCheapVoipDiscountVoipStuntWebCallDirect