Romvex - Calea ta spre comunicare

Official VOIP Reseller

Deşi toate aplicaţiile VOIP au fost proiectate pentru a fi utilizate cu o aplicaţie instalată pe calculator, majoritatea lor oferă şi suport SIP pentru ca apelurile să fie iniţiate de pe un adaptor sau telefon VOIP.

Ce avantaje oferă utilizarea unui dispozitiv SIP? În primul rând, oferă o calitate mai bună a sunetului şi generează mult mai puţin trafic decât programele instalate pe calculator. În al doilea rând, oriunde eşti în lume, dacă ai un astfel de dispozitiv cu tine şi o conexiune prin cablu la internet, nu trebuie decât să ridici receptorul şi să formezi numărul pentru a suna oriunde doreşti, la aceleaşi tarife.

În secţiunea Adaptoare VOIP puteţi găsi mai multe detalii despre dispozitivele VOIP pe care le avem în ofertă. Aceste dispozitive sunt perfect compatibile cu serviciile SIP ale aplicaţiilor VOIP iar setările ce trebuie efectuate sunt disponibile pe site-ul fiecărei aplicaţii care suportă şi SIP:

În secţiunea Tarife, se regăseşte un tabel cu toate aplicaţiile VOIP care oferă şi servicii SIP şi tarifele acestor aplicaţii către destinaţii din toată lumea.

Mai jos puteţi regăsi linkuri către toate aplicaţiile VOIP care oferă suport SIP:

FreecallInternetCallsNetAppelPoivySipDiscountSparVoipVoipBusterVoipBusterProVoipCheap VoipDiscountVoipStuntWebCallDirect