Romvex - Calea ta spre comunicare

Official VOIP Reseller

Pentru toate aplicaţiile VOIP cu excepţia Nonoh şi SipDiscount, apelurile pot fi iniţiate de pe programul gratuit descărcat şi instalat pe calculator. Aveţi nevoie, pentru aceasta, de un calculator, căşti şi microfon, şi o conexiune la internet de minim 128kbs.

Dacă nu aveţi deja un cont de utilizator, vă recomandăm următorii paşi:

1. Consultaţi lista de tarife pentru a vedea care din aplicaţiile VOIP sunt cele mai rentabile în raport cu convorbirile pe care doriţi să le efectuaţi

2. Mergeţi pe site-ul aplicaţiei respective, apoi intraţi pe pagina download şi descărcaţi şi instalaţi aplicaţia.

3. Imediat după instalarea programului, vi se va cere să vă alegeţi un nume de utilizator şi o parolă, precum şi o adresă de mail pentru recuperarea parolei.

4. După ce aţi ales un nume de utilizator unic, şi v-aţi logat, nu mai rămâne decât să încărcaţi credit şi să începeţi să vorbiţi.

Odată cu crearea numelui de utilizator şi alegerea parolei, acestea pot fi utilizate şi pentru a vă conecta la pagina dumneavoastră de internet de pe site-ul aplicaţiei. Aici puteţi vedea, de exemplu, ce apeluri aţi făcut şi cu ce costuri sau puteţi iniţia apeluri de pe internet.

În secţiunea Tarife, găsiţi tarifele aferente aplicaţiilor pentru care se pot iniţia convorbiri cu ajutorul programului instalat pe calculator.

Dacă doriţi să accesaţi site-ul unei aplicaţii, daţi click pe iconiţa aferentă de mai jos.

12voipFreeCallInternetCallsJustVoipLowRateVoipNetAppelPoivySMSDiscountSparVoipVoipBusterVoipBusterProVoipCheapVoipDiscountVoipStuntVoipWiseWebCallDirect