Romvex - Calea ta spre comunicare

Importator Grandstream

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor de VOIP, în special al companiilor, începând din 2007 am devenit importatori directi Grandstream. Momentan, avem pe stoc două produse, considerate de noi a fi cele mai reprezentative şi utile.

Adaptorul analogic Grandstream HT-488 permite utilizarea, cu acelaşi telefon sau cu aceeaşi centrală telefonică, atât a liniei clasice de telefonie (RDS, Romtelecom) pentru a recepţiona apeluri sau a efectua apeluri locale, cât şi a unei linii VOIP pentru efectuarea atât a apelurilor locale cât şi a apelurilor internaţionale. Mai multe detalii despre acest dispozitiv cât şi modurile de utilizare, găsiţi în secţiunea HT-488.

Telefonul Grandstream BT-101 este un telefon VOIP care se conectează direct la internet. Se poate configura cu un cont SIP şi se pot efectua apeluri de pe el, la aceleaşi tarife foarte mici de oriunde din lume unde există o conexiune LAN, fără a mai fi nevoie de calculator. De asemenea, se pot efectua apeluri şi direct la o adresă de IP, absolut gratuite, cu condiţia ca la acea adresă să se regăsească tot un astfel de telefon sau un adaptor VOIP compatibil. Mai multe detalii, în secţiunea BT-101.

Aceste dispozitive pot înlocui următoarele aplicaţii VOIP:

FreecallInternetCallsNetAppelPoivySipDiscountSparVoipVoipBusterVoipBusterProVoipCheap VoipDiscountVoipStuntWebCallDirect

Pentru a vedea tarifele, daţi click aici